Liberadora de Sueños

Estic aquí per ajudar-te i acompanyar-te si vols que el teu negoci perduri en el temps, i a més, disfrutar durant aquest viatge. Totes les persones emprenedores i empresàries persegueixen ser felices en la seva empresa, però la majoría no es paren a reflexionar si realment ho són. I per ser-ho de veritat, necessites aconseguir que el teu negoci s’adapti a tu i a la teva vida. Només es tracta d’escoltar-te més a tu que als altres.

En què vull ajudar-te?

Vull ajudar-te a planificar tot allò que vols que passi en el teu negoci, i a aconseguir l’armonía entre la teva vida personal i la teva vida professional. Per poder avançar amb confiança i amb coherència amb qui tu ets, en la teva vida i en el teu negoci.  

El meu lema, El que no planifiques, no passa!

Allibera el teu somni!

Jo t’ajudo a fer aterrar la teva idea de negoci i a concretar-la, perquè puguis enfocar-la bé des de l’inici. Aquest somni és important per a tu, i pots aconseguir-lo!

Necessites el teu Pla de Negoci amb ànima!

És el moment de parar i reflexionar sobre qui ets, què fas, cap on vas i on vols arribar. Si vols que el teu negoci perduri en el temps, i a més, disfrutar d’aquest viatge, planifíca-ho. Aconseguiràs gestionar millor el teu temps, que els teus números reflexin tot el teu esforç, i apropar-te als teus objectius pedalant al ritme que tu vols per arribar en condicions.

Necessites el teu Pla de Negoci amb ànima!

És el moment de parar i reflexionar sobre qui ets, què fas, cap on vas i on vols arribar. Si vols que el teu negoci perduri en el temps, i a més, disfrutar d’aquest viatge, planifíca-ho. Aconseguiràs gestionar millor el teu temps, que els teus números reflexin tot el teu esforç, i apropar-te als teus objectius pedalant al ritme que tu vols per arribar en condicions.

Help! necessito Mentoria

Jo t’acompanyo i t’ajudo a treballar les teves habilitats i el teu talent, per impulsar-te i fer créixer la teva empresa, afrontant els reptes que et trobaràs en el camí.

Qui soc?

Hola, soc l’Alexandra Planella! Jo t’acompanyo si tu vols gestionar el teu negoci escoltant més al cor que al cap, per posar-te a tu en primer lloc i així ser feliç amb la teva emprenedoria.

Amb els anys me n’he adonat que el que més m’aporta i em fa vibrar, és aconseguir que les persones s’escoltin i es permetin ser qui són.

Testimonis

L’Alexandra ha estat la meva mentora durant més d’un any. Sens dubte, ha estat un gran suport en totes les àrees del meu negoci. Gràcies a la seva experiència, he reforçat les meves fortaleses com emprenedora i he après a aprofitar les meves debilitats per créixer a nivell personal i professional.
És una persona dedicada, empàtica i positiva. La recomano al 100% per als que necessiteu comptar amb un suport valuós en la vostra emprenedoria. Some Test

 

 

Cé Marina Studio
Ilustración y Diseño

Amb l’acompanyament de l’Alexandra he pogut veure més clar com prendre decisions que enfortiran el meu negoci en equilibri amb la meva vida. Per a mi és essencial el focus que posa en l’ànima de qui porta el negoci i en els seus valors i necessitats. També el seu respecte i flexibilitat amb el meu ritme de treball i la meva llibertat de decidir més enllà de la teoria o del que suposadament cal fer. M’he sentit acollida, respectada, acompanyada i ratificada. Gràcies Alexandra!

 

Laura Estil.las
Psicòleg i Coach

 

testimonis - Advocats & MésSom dos socis i a més parella, i vàrem començar amb l’Alexandra perquè teniem l’esperança que pogués ajudar-nos amb el nostre objectiu, que era créixer amb seguretat. Durant el procés vam experimentar moments de tot tipus, no ens enganyem, van haver-hi moments de tensió, però el final és molt millor del que ens podiem arribar a pensar. Hem alineat els nostres objectius, la nostra manera de treballar, hem detectat tot allò que no funciona com ens agradaria que funcionés, i ara tenim moltes ganes d’anar completant etapes que ens portaran, n’estem segurs, al nostre objectiu i a més “disfrutant del camí!”

Maribel & Jordi
Advocats & Més

Per fi tinc el meu pla de negoci! Ha sigut una experiència transformadora, que m’ha permès posar consciència i mirar amb lupa tot allò que conforma la meva empresa, jo inclosa. Gràcies, Alexandra per compartir amb mi la passió amb la qual vius la teva feina. El teu acompanyament ha sigut clau per comprendre i construir aquest full de ruta tant necessari per avançar, créixer i somiar.

Aida Lleyda
Arrels Yoga

Crec que vivim rodejats de creences i mentides. Res és impossible. Si les altres persones son capaces de treballar pel seu compte perquè jo no, em vaig preguntar… I així va començar a prendre forma el meu projecte d’emprenedoria. Sempre rebem missatges, les coses per algun motiu passen o succeeixen. Gràcies Alexandra per demostrar-me que es pot!  

Facundo Sosa
Fusteria Facundo

He passat del “no t’hi estàs deixant la pell” al “posa-li ànima al teu negoci” de l’Alexandra. He après a preguntar-me si les meves decisions m’allunyen o m’apropen als meus objectius. Això em permet aconseguir un creixement ètic, real i sostenible. I planifica!

Ainhoa Callizo
Codex Formació

Han confiat en mi

Per on comencem?

Reserva una sessió gratuïta amb mi per poder conèixer-nos.
Junt@s valorarem què necessites i com puc ajudar-te.
Programa la teva cita al calendari i tria l’hora que més et convingui.

Contacte

Segueix-me

Programa una sessió de valoració

Alexandra Planella 2021

Avís legal i Privacitat

Política de cookies

Dissenyat per CéMarina Studio · Desenvolupat per My little R