La veritable professió de l’ésser humà és trobar el camí cap a si mateix

Herman Hesse

Missió

La meva missió és guiar-te i ajudar-te en l’aventura d’emprendre, si ets d’aquestes persones que aposten per elles mateixes i decideixen viure d’allò que les fa vibrar.

Visió

serveis alexandra planella

Compartint els meus coneixements i la meva experiència, ajudant-te a lluitar i a guanyar contra les teves pors i els teus dubtes, i empoderant-te per aconseguir desenvolupar i potenciar el teu talent personal.

Acompanyant-te durant tot el camí, des que sorgeix la teva idea fins que la concretes i la fas realitat, i guiant-te en els teus primers passos com emprenedor@.

Visió

Compartint els meus coneixements i la meva experiència, ajudant-te a lluitar i a guanyar contra les teves pors i els teus dubtes, i empoderant-te per aconseguir desenvolupar i potenciar el teu talent personal.

Acompanyant-te durant tot el camí, des que sorgeix la teva idea fins que la concretes i la fas realitat, i guiant-te en els teus primers passos com emprenedor@.

serveis alexandra planella

Valors

  • Honestedat
  • Humilitat
  • Humanitat
  • Compromís
  • Empatia
  • Les persones

Qui soc?

¡Hola! Soc l’Alexandra Planella, i allò que em fa vibrar és guiar i ajudar a les persones que persegueixen la seva constant evolució personal i professional.

Em sento una persona molt afortunada per haver dedicat els meus 25 anys d’experiència professional al sector de l’emprenedoria. Això m’ha permès guiar a més de 2.700 persones emprenedores, ajudar a analitzar més de 700 Plans de Negoci, i a fer possible el llançament de més de 450 empreses.

Veure més

Durant aquests anys he adquirit un bagatge valuosíssim de coneixements i molts aprenentatges, però també d’experiències i emocions compartides amb aquestes persones emprenedores. I aquest tàndem és meravellós, perquè és el que em permet connectar amb les persones, per poder ajudar-les a treure el millor d’elles mateixes en aquests moments en que volen emprendre i se senten perdudes, confuses, amb molts dubtes, amb moltes pors, sense objectius clars, sense saber per on començar, amb moltes preguntes, …

Fa algun any m’he endinsat en el món de l’autoconeixement, i això ha estat un gran descobriment per a mi, i un punt d’inflexió en l’aspecte personal. Perquè m’ha permès coneixe’m de veritat a mi mateixa, i m’ha ajudat a potenciar la meva relació amb les persones emprenedores connectant encara més amb elles en el trajecte d’aquesta esbojarrada aventura.

I l’experiència m’ha demostrat que, si vols emprendre, hi ha dues peces que has de saber encaixar des del principi: una és tècnica i l’altra és personal.

La tècnica és fonamental, perquè et permetrà poder tenir una base on sostenir-te, adquirint uns coneixements empresarials que et permetran poder valorar la viabilitat de la teva idea, i et facilitarà el prendre decisions i gestionar la teva empresa.

Però la personal és essencial, perquè abans de canviar la teva vida, has d’entrenar el múscul del teu cor per conèixer així a la teva ànima. Ells són els que haurien de guiar-te en aquesta nova aventura, i seran els teus companys de viatge incondicionals. I a aquest equipàs, cal entrenar-lo per a l’èxit sí o sí. Perquè és molt fàcil perdre’t en el món si no tens on agafar-te en els moments de dubte i por.

Jo mateixa m’he sentit perduda en certs moments de la meva vida. I encara que em considero una persona valenta i lluitadora, amb molta perseverança i voluntat, quan camines sobre aquesta línia fosca necessites una llum que t’il·lumini i et doni coratge i confiança.

Doncs aquesta és la meva missió: estar al teu costat per ajudar-te a emprendre el teu nou propòsit personal i professional. Vull compartir els meus coneixements i la meva experiència amb tu, ajudar-te a lluitar i a guanyar contra les teves pors i els teus dubtes, i empoderar-te per aconseguir trobar, desenvolupar i potenciar el teu talent personal i únic.

Et mereixes viure fent allò que et fa vibrar!

Testimonis

L’Alexandra ha estat la meva mentora durant més d'un any. Sens dubte, ha estat un gran suport en totes les àrees del meu negoci. Gràcies a la seva experiència, he reforçat les meves fortaleses com emprenedora i he après a aprofitar les meves debilitats per créixer a nivell personal i professional.
És una persona dedicada, empàtica i positiva. La recomano al 100% per als que necessiteu comptar amb un suport valuós en la vostra emprenedoria.

 

 

Cé Marina Studio
Ilustración y Diseño

La seva proximitat i el seu acompanyament han estat fonamentals en la realització del meu somni. Les idees es dispersaven i ella, com un far donava llum, i em va ajudar a posar-les en ordre i a donar-hi sentit. En els moments difícils, on la por i les ganes de deixar-ho em vencien, ella va saber sempre com donar-me la força necessària per creure en mi i seguir endavant, oferint-me un ajut incondicional i sense jutjar; sense parar però sense aclaparar. Realment ha estat un àngel. I a l'hora de concretar el Pla de Negoci ha sabut ser una guia, deixant els espais necessaris però mantenint-se ferma sempre. Entenent les dificultats i sent empàtica amb mi; no ho hauria aconseguit sense ella. La seva experiència i la seva actitud són les seves claus. Disponibilitat, generositat, fermesa i molt d'amor pel seu treball, han pogut portar-me a acomplir el meu somni.

 

Arianna Patuzzo
Inspiradora gastronómica y emocional

 

Han confiat en mi

Per on comencem?

Reserva una sessió gratuïta amb mi per poder conèixer-nos.
Junt@s valorarem què necessites i com puc ajudar-te.
Programa la teva cita al calendari i tria l’hora que més et convingui.

Contacte

Segueix-me

Programa una sessió de valoració

Alexandra Planella 2021

Avís legal i Privacitat

Política de cookies

Dissenyat per CéMarina Studio · Desenvolupat per My little R