La veritable professió de l’ésser humà és trobar el camí cap a si mateix

Herman Hesse

Missió

La meva missió és guiar-te i ajudar-te en l’aventura d’emprendre, si ets d’aquestes persones que aposten per elles mateixes i decideixen viure d’allò que les fa vibrar.

Visió

serveis alexandra planella

Compartint els meus coneixements i la meva experiència, ajudant-te a lluitar i a guanyar contra les teves pors i els teus dubtes, i empoderant-te per aconseguir desenvolupar i potenciar el teu talent personal.

Acompanyan-te a disfrutar d’aquest viatge. I ajudant-te a reconèixer qui ets per a que et posis tu en primer lloc.

Visió

Compartint els meus coneixements i la meva experiència, ajudant-te a lluitar i a guanyar contra les teves pors i els teus dubtes, i empoderant-te per aconseguir desenvolupar i potenciar el teu talent personal.

Acompanyan-te a disfrutar d’aquest viatge. I ajudant-te a reconèixer qui ets per a que et posis tu en primer lloc.

serveis alexandra planella

Valors

  • Honestedat
  • Humilitat
  • Humanitat
  • Compromís
  • Empatia
  • Les persones

Qui soc?

¡Hola! Soc l’Alexandra Planella, i allò que em fa vibrar és guiar i ajudar a les persones que persegueixen la seva constant evolució personal i professional.

Em sento una persona molt afortunada per haver dedicat els meus 25 anys d’experiència professional al sector de l’emprenedoria. Això m’ha permès guiar a més de 2.700 persones emprenedores, ajudar a analitzar més de 700 Plans de Negoci, i a fer possible el llançament de més de 450 empreses.

Veure més

Durant aquests anys he adquirit un bagatge valuosíssim de coneixements i molts aprenentatges, però també d’experiències i emocions compartides amb aquestes persones emprenedores i empresàries. I aquest tàndem és meravellós, perquè és el que em permet connectar amb les persones, per poder ajudar-les a treure el millor d’elles mateixes. Ja sigui en el moment en que volen emprendre i es senten perdudes, amb dubtes i pors, sense saber per on començar,  … Ja sigui quan porten un temps de recorregut en el seu negoci, i necessiten un impuls per fer aquells canvis que són necessaris per aconseguir posar-se en primer lloc, i així donar vida al seu negoci i disfrutar d’aquest viatge.

Fa algun any m’he endinsat en el món de l’autoconeixement, i això ha estat un gran descobriment per a mi, i un punt d’inflexió en l’aspecte personal. Perquè m’ha permès coneixe’m de veritat a mi mateixa, i m’ha ajudat a potenciar la meva relació amb les persones emprenedores connectant encara més amb elles en el trajecte d’aquesta esbojarrada aventura.

I l’experiència m’ha demostrat que, tant si vols emprendre de nou com si ja ho has fet i vols que el teu negoci perduri en el temps, hi ha dues peces que has de saber encaixar des del principi: una és tècnica i l’altra és personal.

La tècnica és fonamental, perquè et permetrà poder tenir una base on sostenir-te, adquirint uns coneixements empresarials que et permetran poder valorar la viabilitat de la teva idea, i et facilitarà el prendre decisions i gestionar la teva empresa.

Però la personal és essencial, perquè abans de canviar la teva vida, has d’entrenar el múscul del teu cor per conèixer així a la teva ànima. Ells són els que haurien de guiar-te en aquesta nova aventura, i seran els teus companys de viatge incondicionals. I a aquest equipàs, cal entrenar-lo per a l’èxit sí o sí. Perquè és molt fàcil perdre’t en el món si no tens on agafar-te en els moments de dubte i por.

Jo mateixa m’he sentit perduda en certs moments de la meva vida. I encara que em considero una persona valenta i lluitadora, amb molta perseverança i voluntat, quan camines sobre aquesta línia fosca necessites una llum que t’il·lumini i et doni coratge i confiança.

Doncs aquest és el meu propòsit: acompanyar-te a emprendre el teu nou negoci, o bé acompanyar-te a fer aquesta reflexió sobre certs canvis per aconseguir que el teu negoci que ja funciona s’adapti a tu i a la teva vida posant-te tu en primer lloc. Vull compartir els meus coneixements i la meva experiència amb tu, ajudant-te a planificar tot allò que vols que passi, i empoderar-te per aconseguir potenciar el teu talent personal i únic.

Permete’t viure d’allò que et fa vibrar i disfrutar del camí. I planifica-ho, perquè: el que no planifiques, no passa!

Testimonis

L’Alexandra ha estat la meva mentora durant més d’un any. Sens dubte, ha estat un gran suport en totes les àrees del meu negoci. Gràcies a la seva experiència, he reforçat les meves fortaleses com emprenedora i he après a aprofitar les meves debilitats per créixer a nivell personal i professional.
És una persona dedicada, empàtica i positiva. La recomano al 100% per als que necessiteu comptar amb un suport valuós en la vostra emprenedoria. Some Test

 

 

Cé Marina Studio
Ilustración y Diseño

Amb l’acompanyament de l’Alexandra he pogut veure més clar com prendre decisions que enfortiran el meu negoci en equilibri amb la meva vida. Per a mi és essencial el focus que posa en l’ànima de qui porta el negoci i en els seus valors i necessitats. També el seu respecte i flexibilitat amb el meu ritme de treball i la meva llibertat de decidir més enllà de la teoria o del que suposadament cal fer. M’he sentit acollida, respectada, acompanyada i ratificada. Gràcies Alexandra!

 

Laura Estil.las
Psicòleg i coach

 

testimonis - Advocats & MésSom dos socis i a més parella, i vàrem començar amb l’Alexandra perquè teniem l’esperança que pogués ajudar-nos amb el nostre objectiu, que era créixer amb seguretat. Durant el procés vam experimentar moments de tot tipus, no ens enganyem, van haver-hi moments de tensió, però el final és molt millor del que ens podiem arribar a pensar. Hem alineat els nostres objectius, la nostra manera de treballar, hem detectat tot allò que no funciona com ens agradaria que funcionés, i ara tenim moltes ganes d’anar completant etapes que ens portaran, n’estem segurs, al nostre objectiu i a més “disfrutant del camí!”

Maribel & Jordi
Advocats & Més

Per fi tinc el meu pla de negoci! Ha sigut una experiència transformadora, que m’ha permès posar consciència i mirar amb lupa tot allò que conforma la meva empresa, jo inclosa. Gràcies, Alexandra per compartir amb mi la passió amb la qual vius la teva feina. El teu acompanyament ha sigut clau per comprendre i construir aquest full de ruta tant necessari per avançar, créixer i somiar.

Aida Lleyda
Arrels Yoga

Crec que vivim rodejats de creences i mentides. Res és impossible. Si les altres persones son capaces de treballar pel seu compte perquè jo no, em vaig preguntar… I així va començar a prendre forma el meu projecte d’emprenedoria. Sempre rebem missatges, les coses per algun motiu passen o succeeixen. Gràcies Alexandra per demostrar-me que es pot!  

Facundo Sosa
Fusteria Facundo

He passat del “no t’hi estàs deixant la pell” al “posa-li ànima al teu negoci” de l’Alexandra. He après a preguntar-me si les meves decisions m’allunyen o m’apropen als meus objectius. Això em permet aconseguir un creixement ètic, real i sostenible. I planifica!

Ainhoa Callizo
Codex Formació

Han confiat en mi

Per on comencem?

Reserva una sessió gratuïta amb mi per poder conèixer-nos.
Junt@s valorarem què necessites i com puc ajudar-te.
Programa la teva cita al calendari i tria l’hora que més et convingui.

Contacte

Segueix-me

Programa una sessió de valoració

Alexandra Planella 2021

Avís legal i Privacitat

Política de cookies

Dissenyat per CéMarina Studio · Desenvolupat per My little R